ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • Τηλ. Παραγγελιών: 23710 22062 & 6946 705 847 [email protected]

SAMSUNG RB31FERNDSA ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ Inverter, No Frost

470.00

SAMSUNG RB31FERNDSA Ψυγειοκαταψύκτης Inverter, No Frost, Multi Air Flow, A+, INOX, Ύψος 185cm

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

SAMSUNG RB31FERNDSA Ψυγειοκαταψύκτης Inverter, No Frost, Multi Air Flow, A+, INOX, Ύψος 185cm

H νέα σειρά ψυγείων RB31 της Samsung διαθέτει κομψή εμφάνιση και λειτουργικά χαρακτηριστικά για να βολέψουν τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού. Το μοντέλο RB31FERNDSA διαθέτει σύστημα No Frost για αποφυγή δημιουργίας πάγου, LED Panel για εμφάνιση και ρύθμιση της θερμοκρασίας του ψυγείου, συμπιεστή με τεχνολογία inverter για χαμηλότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη αξιοπιστία και εντυπωσιακό φωτισμό LED. Συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών καθώς και 10 έτη εγγύηση για τον συμπιεστή.

Φωτισμός LED

Η τεχνολογία LED προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία καθώς και πολύ πιο δυνατό φωτισμό έναντι των συμβατικών λαμπτήρων. Έτσι θα μπορέσετε να βρίσκετε πιο εύκολα τα προιοντα που αναζητάτε ξοδεύοντας λιγότερο χρόνο και σώζοντας ενέργεια καθώς η πόρτα του ψυγείου μένει λιγότερο χρόνο ανοιχτή.

Σύστημα No Frost

Η τεχνολογία True No Frost της Samsung διασφαλίζει την ομοιόμορφη ψύξη αποτρέποντας τη συσσώρευση πάγου. Τώρα, μπορείτε να διατηρείτε φρέσκα και θρεπτικά τα ευπαθή τρόφιμά σας. Επιπλέον, η διατήρηση μιας ομοιόμορφης θερμοκρασίας συνεπάγεται μικρότερη κατανάλωση ενέργειας από την τεχνολογία True No Frost. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα ψύξης παραμένει ανθεκτικό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εξοικονόμηση ενέργειας, λιγότερος θόρυβος και εγγύηση 10 ετών

Σε αντίθεση με τους συμβατικούς συμπιεστές που διαθέτουν μόλις δύο τρόπους ενεργοποίησης και απενεργοποίησης, ο ψηφιακός συμπιεστής Inverter της Samsung εκτελεί 5 διαφορετικούς κύκλους λειτουργίας σύμφωνα με το επίπεδο υγρασίας και τον τρόπο χρήσης. Έτσι, η θερμοκρασία παραμένει σταθερή στο εσωτερικό του ψυγείου, ο συμπιεστής φθείρεται πιο αργά και ο θόρυβος περιορίζεται στο ελάχιστο. Ο μικρότερος λογαριασμός ρεύματος και η εγγύηση 10 ετών σίγουρα θα σας κάνουν να ξενοιάσετε.

Χαρακτηριστικά:

Tρόπος Τοποθέτησης Ελεύθερο
Τύπος Ψύξης Inverter
Τύπος Ψυγείου Ψυγειοκαταψύκτης
Συνολική Χωρητικότητα 310lt
Xωρητικότητα Συντήρησης 212lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης 98lt
Ενεργειακή Κλάση Α+
Κατανάλωση Ενέργειας 280kWh/έτος
No Frost
Πίνακας Ελέγχου
Επίπεδο Θορύβου 39db
Αντιστροφή Πόρτας
Λοιπά Χαρακτηριστικά: Ράφι Easy Slide για πιο αποτελεσματική οργάνωση, Συρτάρι Full Open Box για ογκώδη προϊόντα, Σύστημα Multi Air-Flow, Ψυκτικό υγρό R-600a, Mόνωση εσωτερική κυκλοπεντανίου, Μεγάλες θήκες πόρτας για ευκολότερη αποθήκευση μπουκαλιών, Ειδοποίηση ανοιχτής πόρτας. Κατάψυξη 4 αστέρων, Φωτισμός LED στο πάνω μέρος
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) 185×59,5x 66,8
Χρώμα Inox
Βάρος 65kg
2 χρόνια (10 χρόνια συμπιεστής) Εγγύηση από την κατασκευάστρια εταιρεία