ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • Τηλ. Παραγγελιών: 23710 22062 & 6946 705 847 [email protected]

Indesit IDCA-G35B-ECO (EU) ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ 8Kg

300.00

Indesit IDCA G35 B ECO (EU) Στεγνωτήριο ρούχων 8kg, 11 προγράμματα, Energy Saver

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Indesit IDCA G35 B ECO (EU) Στεγνωτήριο ρούχων 8kg, 11 προγράμματα, Energy Saver

Energy saver
Οι αποκλειστικοί κύκλοι Energy Saver μπορούν να εξοικονομήσουν περισσότερο σε μικρά φορτία: ηλεκτρονικοί αισθητήρες μετρούν το ακριβές επίπεδο της υπολειπόμενης υγρασίας, ελέγχουν της θερμοκρασία και την αγωγιμότητα και έτσι σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χρήματα με ένα κύκλο έως και 50% της ενέργειας στο μισό χρόνο (σε σχέση με τον κύκλο βαμβακερών σε μοντέλα της ενεργειακής κλάσης Β).

Ειδικά Προγράμματα
Όλα τα στεγνωτήρια Indesit είναι εξοπλισμένα με αυτόματες λειτουργίες και εξειδικευμένα ειδικά προγράμματα Για παράδειγμα, τα αθλητικά προγράμματα για το στέγνωμα όλων των τύπων αθλητικών ενδυμάτων ή το πρόγραμμα Εύκολο Σιδέρωμα που σας βοηθά να μειώσετε τις ζάρες πριν από το σιδέρωμα. Έχουν επίσης εύκολες επιλογές, όπως η καθυστέρηση έναρξης που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τον κύκλο για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για παράδειγμα τις νυχτερινές ώρες κατά τις οποίες η ενέργεια είναι φθηνότερη

Αυτόματος αισθητήρας στεγνώματος
Ένας αυτόματος αισθητήρας στον κάδο εντοπίζει τα επίπεδα υγρασίας και σταματάει τη λειτουργία του κάδου όταν τα ρούχα είναι εντελώς στεγνά, διατηρώντας τα σαν καινούργια. Επιλέξτε μια συσκευή με σύστημα πολλαπλών αισθητήρων και θα μπορείτε να επιλέξετε το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας για σιδέρωμα ή για απευθείας κρέμασμα στη ντουλάπα. Τα στεγνωτήρια με χρονοκαθυστέρηση σας δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το χρόνο στεγνώματος από 30 έως 180 λεπτά την φορά.

Χαρακτηριστικά:

Χωρητικότητα κάδου 8 κιλά 112 λίτρα
Δοχείο νερού 5 λίτρα
Σύστημα στεγνώματος με συμπύκνωση υδρατμών.
10+1 προγράμματα (Πρόγραμμα ECO για βαμβακερά Πρόγραμμα ECO για συνθετικά Πρόγραμμα ECO για πουκάμισα Εξτρα πρόγραμμα για βαμβακερά Επίπεδο στεγνώματος για βαμβακερά: Ντουλάπα Επίπεδο στεγνώματος για βαμβακερά: Σιδέρωμα Συνθετικά Μάλλινα Εντατικό πρόγραμμα για αθλητικά ρούχα Πρόγραμμα για παπούτσια Πρόγραμμα για ρούχα Outdoor wear Αυτόματα επίπεδα στεγνώματος )
Ενδείξεις πληρότητας δοχείου νερού
Καθυστέρηση έναρξης
Ετήσια κατανάλωση: 560 KWh / έτος
Μέγιστος θόρυβος 68 dB
Σύστημα συμπύκνωσης υδρατμών.
Διαστάσεις: 85 x 59,5 x 62 cm
Βάρος: 35,17 kg
Λευκό Χρώμα

2 Χρόνια Εγγύηση από την κατασκευάστρια εταιρεία

Τιμή Καταστήματος: 0,00

Τιμή WEB: 300,00