ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • Τηλ. Παραγγελιών: 23710 22062 & 6946 705 847 [email protected]

Electrolux EDH3897SDE ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ 9KG HEAT PUMP A++

988.00

Electrolux EDH3498RDE Στεγνωτήριο Ρούχων 9 κιλών, A++, Τεχνολογία Στεγνώματος Heat Pump, Σύστημα OptiSense

Περιγραφή

Στεγνωτήριο Electrolux EDH3897SDE χωρητικότητας 9 κιλών, ενεργειακής κλάσης Α++, με αντλία θερμότητας για λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, με προγράμματα ατμού και με έξυπνο σύστημα OptiSense που ελέγχει το επίπεδο υγρασίας των ρούχων μέσα στον κάδο και έτσι είναι πάντα όσο στεγνά τα θέλεις.
Οι αισθητήρες υγρασίας του OptiSense σε αυτό το στεγνωτήριο ελέγχουν το επίπεδο υγρασίας των ρούχων σου μέσα στον κάδο. Το στεγνωτήριο σταματά αυτόματα όταν το επίπεδο στεγνώματος που έχει επιλεγεί – στέγνωμα για ντουλάπα, για σιδέρωμα, κτλ – επιτυγχάνεται. Αυτό σημαίνει ότι τα ρούχα σου στεγνώνουν όπως ακριβώς τα θέλεις χωρίς το ρίσκο να έχουν στεγνώσει παραπάνω. Και δε χρησιμοπιείς ποτέ παραπάνω ενέργεια από αυτή που χρειάζεται.

Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας διασφαλίζει ότι αυτό το στεγνωτήριο χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια από ένα συμβατικό στεγνωτήριο. Χάρη στην αντλία θερμότητας ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++, έτσι βοηθά στη διατήρηση των λογαριασμών σε χαμηλά επίπεδα. Και επειδή στεγνώνει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, διατηρείται η καλή εμφάνιση των ρούχων σου για περισσότερο καιρό.

Μειώσε το χρόνο σιδερώματος με το στεγνωτήριο ατμού DelicateCare της Electrolux. Τα εξειδικευμένα προγράμματα ατμού του μειώνουν το τσαλάκωμα και φρεσκάρουν γρήγορα τα ρούχα σου. Και σας επιτρέπει να στεγνώσετε ακόμα και μάλλινα που προορίζονται αποκλειστικά για πλύσιμο στο χέρι, μεταξωτά και ευαίσθητα.

Διατήρησε όλα τα αγαπημένα σου ρούχα σε εξαιρετική κατάσταση με το σύστημα ατμού SteamSystem αυτού του στεγνωτηρίου, το οποίο σου προσφέρει επαγγελματικές δυνατότητες με ένα άγγιγμα. Η διαδικασία στεγνώματος χαμηλής θερμοκρασίας είναι ήπια για τα ρούχα σου, ενώ η λειτουργία ατμού μπορεί να φρεσκάρει και να μειώσει το τσαλάκωμα ακόμα και στα ρούχα που είναι μόνο για στεγνό καθάρισμα.

Το μοναδικό σύστημα DelacateCare προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα κίνησης του κάδου, την κατεύθυνση και τη θερμοκρασία για να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία στεγνώματος για διαφορετικούς τύπους υφασμάτων. Το στέγνωμα των μάλλινων είναι εγγυημένο χάρη στο πατενταρισμένο πρόγραμμα μάλλινων. Το νέο πρόγραμμα μεταξωτών με χαμηλές θερμοκρασίες και απαλές κινήσεις σου δίνει τη δυνατότητα να στεγνώσεις ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα σε αυτή τη συσκευή.

Εξοικονόμησε σε ενέργεια και συντήρηση, μόνο ένα φίλτρο για καθάρισμα
Ο ανεπαρκής καθαρισμός των φίλτρων στα στεγνωτήρια έχει αρνητική επίδραση στη ροή του αέρα, και έτσι αυξάνεται η ενεργειακή κατανάλωση. Το σύστημα EcoFlow σε αυτό το στεγνωτήριο διαθέτει ένα σφραγισμένο, υψηλής απόδοσης σύστημα φιλτραρίσματος, και έτσι το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατάς το φίλτρο καθαρό από χνούδια. Με τόσο εύκολη συντήρηση μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρος ότι το στεγνωτήριό σου θα λειτουργήσει αποδοτικά σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Βάλε στεγνωτήριο σύμφωνα με το δικό σου πρόγραμμα
Προγραμμάτισε το πλυντήριο ανάλογα με την ημέρα σου και όχι το αντίθετο. Με τη λειτουργία Καθυστέρηση Έναρξης, μπορείς να προγραμματίσεις το στεγνωτήριο να ξεκινήσει όποτε το επιλέξεις. Φόρτωσε το στεγνωτήριο όποτε το επιθυμείς, γνωρίζοντας ότι μπορείς να προγραμματίσεις τον κύκλο να ολοκληρωθεί όταν θα είσαι έτοιμος να το ξεφορτώσεις.

Χαρακτηριστικά:

 • Χωρητικότητα για στέγνωμα: 9 kg
  Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 85 x 60 x 60 /63
  Ενεργειακή Κλάση: A++
  Σύστημα Συμπύκνωσης Υδρατμών : Διαθέτει
  Πρόγραμμα Easy Iron: Υποστηρίζεται
 • Τεχνολογία Heat Pump που επιτυγχάνει πρωτοφανή ενεργειακή απόδοση.

  Αισθητήρας στεγνώματος: οι αισθητήρες αντιλαμβάνονται πότε τα ρούχα έχουν στεγνώσει σύμφωνα με το επιλεγμένο πρόγραμμα Το ηλεκτρονικό σύστημα του στεγνωτηρίου μετρά την υγρασία του υφάσματος και τελειώνει το πρόγραμμα όταν η υπολειπόμενη υγρασία είναι σύμφωνη με το επιλεγμένο πρόγραμμα.
  Προγράμματα Βαμβακερών: Αποθήκευση, Cupboard dry plus, Επιπλέον στέγνωμα, Σιδέρωμα
  Προγράμματα Συνθετικών: Αποθήκευση, Επιπλέον στέγνωμα, Σιδέρωμα
  Η αναστροφή κίνησης του κάδου εμποδίζει το μπέρδεμα και το τσαλάκωμα των ρούχων
  Πίνακας ελέγχου: Μεγάλη LCD οθόνη
  Ενδείξεις φάσης στεγνώματος για: (DryingStatusInd)
  Ενδείξεις για: συμπυκνωτής, φίλτρο, δοχείο
  Θέση δοχείου νερού και χωρητικότητα: Αριστερά του πίνακα ελέγχου, 5.28 l
  Πόδια στήριξης: 4 ρυθμιζόμενα πόδια

2 Χρόνια Εγγύηση από την κατασκευάστρια εταιρεία

Τιμή Καταστήματος: 0,00

Τιμή WEB: 988,00