ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • Τηλ. Παραγγελιών: 23710 22062 & 6946 705 847 [email protected]

AEG T8DEC68S ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ 8KG HEAT PUMP A+++

651.00

AEG T8DEC68S Στεγνωτήριο Ρούχων 8 κιλών, A+++, Τεχνολογία Στεγνώματος HEAT PUMP, ProSense

Περιγραφή

AEG T8DEC68S Στεγνωτήριο Ρούχων 8 κιλών, A+++, Τεχνολογία Στεγνώματος HEAT PUMP, ProSense

Το στεγνωτήριο AEG T8DEC68S είναι ένα στεγνωτήριο με κορυφαία ποιότητα κατασκευής που εγγυάται το όνομα της AEG. Διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά για την προστασία των ρούχων σας και την διευκόλυνση της καθημερινότητας σας για να μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σου. Απολαύστε ρούχα λαμπερά και φρεσκοπλυμένα χωρίς μυρωδιές από την ατμόσφαιρα.

Τώρα μπορείτε να στεγνώσετε στο στεγνωτήριο οτιδήποτε πλένετε. Από το απαλότερο μάλλινο πουλόβερ μέχρι το καθημερινό πουκάμισο της δουλειάς ή το μπουφάν του σκι. Τα στεγνωτήρια με το σύστημα AbsoluteCare® διαθέτουν εξειδικευμένο προγραμματισμό για τον ακριβή έλεγχο της κίνησης και της θερμοκρασίας του κύκλου στεγνώματος. Αποτρέπει τη συρρίκνωση. Διατηρεί το σχήμα. Επαναφέρει την αδιαβροχοποίηση. Επαναπροσδιορίζει το στέγνωμα στο στεγνωτήριο για κάθε ύφασμα της γκαρνταρόμπας σας. Συγκριτικά με το στέγνωμα μάλλινων σε επίπεδη επιφάνεια.

Η τεχνολογία SensiDry της AEG απορροφά την υγρασία από τα υφάσματα στη μισή θερμοκρασία σε σχέση με τα συμβατικά στεγνωτήρια, χωρίς να παρατείνεται σημαντικά ο χρόνος στεγνώματος. Αυτό διασφαλίζει ότι τα υφάσματα δεν εκτίθενται ποτέ σε υπερβολική θερμότητα. Τα ρούχα σας θα διατηρούν την υφή που είχαν την ημέρα που τα αγοράσατε, για περισσότερο. Και η χαμηλή θερμοκρασία σας βοηθά επίσης να εξοικονομήσετε ενέργεια.

Τα στεγνωτήριά μας διαθέτουν τεχνολογία ProSense®, η οποία χρησιμοποιεί προηγμένους αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας για να προσαρμόσει τον χρόνο στεγνώματος και την κατανάλωση ενέργειας σε κάθε μέγεθος φορτίου, είτε είναι ρούχα μιας ημέρας είτε είναι μιας εβδομάδας. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια, ενώ προστατεύει τα ρούχα που αγαπάτε και φοράτε κάθε μέρα.

Μόνο τα στεγνωτήρια της AEG διαθέτουν το Σύστημα Φίλτρου ÖKOFlow, ένα εξαιρετικά αποδοτικό φίλτρο που είναι εύκολο στην πρόσβαση και στο καθάρισμα. Τα συμβατικά στεγνωτήρια διαθέτουν πολλαπλά φίλτρα. Αν δεν τα καθαρίσετε όλα, η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται. Με μόνο ένα φίλτρο, ένα στεγνωτήριο της AEG στεγνώνει το κάθε φορτίο εύκολα και διατηρεί την αποδοτικότητα του καθώς και την ενεργειακή του απόδοση.

Χάρη στον βελτιωμένο σχεδιασμό ροής αέρα, τα στεγνωτήρια της AEG στεγνώνουν ταχύτερα και πιο αποδοτικά σε σχέση με τα συμβατικά στεγνωτήρια αντλίας θερμότητας. Έτσι τα ρούχα σας λαμβάνουν καλύτερη φροντίδα ακόμα και αν οι κύκλοι στεγνώματος είναι πιο σύντομοι.

Χαρακτηριστικά:

Μέγιστη χωρητικότητα: 8.0 kg
Τεχνολογία Heat Pump που επιτυγχάνει πρωτοφανή ενεργειακή απόδοση
Πίνακας ελεγχου με κείμενο English|Symbols
Αισθητήρας στεγνώματος: οι αισθητήρες αντιλαμβάνονται πότε τα ρούχα έχουν στεγνώσει σύμφωνα με το επιλεγμένο πρόγραμμα
Το ηλεκτρονικό σύστημα του στεγνωτηρίου μετρά την υγρασία του υφάσματος και τελειώνει το πρόγραμμα όταν η υπολειπόμενη υγρασία είναι σύμφωνη με το επιλεγμένο πρόγραμμα.
Προγράμματα Βαμβακερών: Cupboard dry plus|Επιπλέον στέγνωμα|Σιδέρωμα
Προγράμματα Συνθετικών: Αποθήκευση|Επιπλέον στέγνωμα|Σιδέρωμα

Πίνακας ελέγχου: Large LCD
Καθυστέρηση έναρξης
Ενδείξης φάσης στεγνώματος για: (DryingStatusInd}
Ενδείξεις για: συμπυκνωτής|φίλτρο|δοχείο
Θέση δοχείου νερού και χωρητικότητα: Αριστερά του πίνακα ελέγχου, 5.28 l
Πόδια στήριξης: 4 ρυθμιζόμενα πόδια
Ενεργειακή Κλάση A+++
Τύπος Κινητήρα Inverter
Αντλία θερμότητας
Σύστημα Συμπύκνωσης Υδρατμών
Κατανάλωση Ενέργειας 177 kWh/ετησίως
Οθόνη Ενδείξεων
Χρονοκαθυστέρηση Έναρξης
Επίπεδο Θορύβου 65 dB
Σύστημα Αντιπλημμυρικής Προστασίας ΟΧΙ
Αφαιρούμενη Επιφάνεια ΟΧΙ
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) 85 x 60 x 60 εκατοστά
Χρώμα Λευκό
Αντιστροφή Πόρτας ΟΧΙ

2 Χρόνια Εγγύηση από την κατασκευάστρια εταιρεία

Τιμή Καταστήματος: 0,00

Τιμή WEB: 651,00