ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • Τηλέφωνα Παραγγελιών: 23710 22062 & 6946 705 847 [email protected]

Electrolux EWT1064ERW Πλυντήριο Ρούχων Άνω Φόρτωσης 6KG

430.00

Electrolux EWT1064ERW Πλυντήριο Ρούχων Άνω Φόρτωσης 6kg, 1000 στροφές, Α++

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Electrolux EWT1064ERW Πλυντήριο Ρούχων Άνω Φόρτωσης 6kg, 1000 στροφές, Α++

Το πλυντήριο άνω φόρτωσης είναι ιδανικό για περιορισμένους χώρους χάρη στις διαστάσεις του και πολύ βολικό καθώς δεν χρειάζεται να καταπονείς την μέση σου για να το φορτώσεις. Διαθέτει απαλό άνοιγμα κάδου και αυτόματη θέση ανοίγματος κάδου στο τέλος του προγράμματος προσφέροντας ευκολία στη χρήση του.

Χαρακτηριστικά:

Χωρητικότητα Πλύσης 6 kg

Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 89 x 40 x 60

Ενεργειακή Κλάση A++

Στροφές 1000

Προγράμματα 15. Το πλυντήριο αυτό διαθέτει όλα τα προγράμματα που χρειάζεσαι για να κάνεις την καθημερινότητα σου πιο εύκολη! Διαθέτει πρόγραμμα Μεταξωτών ειδικά σχεδιασμένο για τα μεταξωτά σου έτσι ώστε να μην φθαρούν. Διαθέτει 15 προγράμματα πλύσης όπως για Βαμβακερά, Βαμβακερά οικονομικό, Συνθετικά, Ευαίσθητα, Μάλλινα Plus, Μεταξωτά, Πάπλωμα, Ξέβγαλμα, Ξέβγαλμα, Στύψιμο, Τζιν, Κουρτίνες, Αθλητικά και 5 Shirts 30.

Το πιστοποιητικό Woolmark Blue (γνωστό έως τώρα ως Woolmark Gold) εγγυάται ότι αυτό το πλυντήριο ρούχων θα πλένει ακόμα και τα μάλλινα σου που πλένονται μόνο στο χέρι με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα. Η συσκευή αυτή, που έχει υποβληθεί σε ανεξάρτητο έλεγχο και έχει λάβει τη σχετική έγκριση, διαθέτει ειδικά σχεδιασμένους κύκλους για τον χειρισμό των μάλλινων με τη μέγιστη φροντίδα για να έχεις φρέσκα και κάθαρά μάλλινα χωρίς προβλήματα.

Πρόγραμμα Ατμού/Oxygen Δεν διαθέτει

Time Manager – Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης. Με τη λειτουργία TimeManager, μπορείς και εσύ να καθορίζεις ακριβώς πόσο θα διαρκέσει ένας κύκλος και να φοράς αυτό που θέλεις, όταν το θέλεις. Μπορείς να ρυθμίζεις τον κύκλο ανάλογα με το πόση ώρα διαθέτεις. Βεβαιώσου ότι τα ρούχα σου είναι έτοιμα ακριβώς όταν τα θέλεις να είναι έτοιμα.Το πλυντήριο ρούχων TimeCare σου επιτρέπει να επιλέξεις το χρονικό διάστημα πλύσης, χωρίς συμβιβασμούς στα αποτελέσματα ή στη φροντίδα των ρούχων.

 

2 Χρόνια Εγγύηση από την κατασκευάστρια εταιρεία

Τιμή Καταστήματος: 0,00
Τιμή WEB: 309,00