ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ • Τηλ. Παραγγελιών: 23710 22062 & 6946 705 847 [email protected]

Bosch SMV40D20EU Πλ. Πιάτων πλήρους εντοιχισμού 60cm

499.00

Bosch SMV40D20EU Πλ. Πιάτων πλήρους εντοιχισμού 60cm, 12 Σερβίτσια, Α+, VARIO SPEED ,AquaStop

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

BOSCH SMV40D20EU ΠΛ.ΠΙΑΤΩΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΟΥ 60cm

Χωρητικότητα: 12 σερβιτσια / Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης: A + / Τάξη απόδοσης αποξήρανσης: Α σε κλίμακα από G (χαμηλότερη απόδοση) έως A (υψηλότερη απόδοση).

4 προγράμματα: Εντατική 70, Eco 50,Fast 45, Προ-πλύση και

Ειδική λειτουργια : VarioSpeed: βέλτιστα καθαρά και στεγνά πιάτα στο μισό χρόνο πλύσης και αυτό με τον συνήθη βέλτιστο καθαρισμό και στεγνωματος

  • Εμφάνιση κατάστασης προγράμματος μέσω LED
  • Ηλεκτρονικός δείκτης αναπλήρωσης άλατος
  • Ηλεκτρονικός δείκτης επαναπλήρωσης του λαμπρυντικού
  • Ηχητικό σήμα στο τέλος του προγράμματος

Xρονοκαθυστέρηση :  3, 6 ή 9 ωρες.

Glass Protect Τεχνολογία προστασίας από γυαλί: μεταχειρίζεται απαλά τα γυαλιά σας.Δεδομένου ότι πολύ μαλακό νερό προκαλεί διάβρωση από γυαλί, τα πλυντήρια πιάτων Bosch με τεχνολογία προστασίας γυαλιού μετράνε συνεχώς και ρυθμίζουν το βαθμό σκληρότητας. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα πολύτιμα γυαλιά και η λεπτή πορσελάνη είναι πάντα απαλά ξεπλυμένα.

Eco Silence Drive: εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας και ηρεμία σε λειτουργία με ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής. εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτική, ήσυχη και ανθεκτική λειτουργία. Για ακόμα πιο αποτελεσματικό καθαρισμό, αναπτύξαμε τον οικονομικό μηχανισμό EcoSilence DriveTM. Χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, ενεργειακή απόδοση και ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Ως κινητήρας χωρίς ψήκτρες, είναι πολύ ήσυχο και αυτόματα πείθει με τα καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού.

AquaSensor: Ανίχνευση βρωμιάς για λαμπερά, καθαρά πιάτα.Ο AquaSensor ρυθμίζει την κατανάλωση νερού σύμφωνα με τον τύπο και την ένταση της πλύσης πιάτων, ελέγχοντας το νερό ξεβγάλματος με τις ακτίνες φωτός. Ανάλογα με τα υπάρχοντα τρόφιμα, υπολείμματα λίπους ή απορρυπαντικών στο νερό ξεβγάλματος, αποφασίζεται αν η διαδικασία ξεπλύματος ήταν επαρκής ή πρέπει να συνεχιστεί.

Vario Flex: Το καλάθι μαχαιροπήρουνων Vario μπορεί να τοποθετηθεί με ευελιξία στο κάτω καλάθι και προσφέρει επιπλέον χώρο αποθήκευσης για τα μαχαιροπίρουνα.

Active Water : Λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια, περισσότερη ενέργεια.Η πρωτοποριακή τεχνολογία ActiveWater της Bosch μεγιστοποιεί την απόδοση και έχει ως αποτέλεσμα φιλικότερα προς το περιβάλλον ξεπλύματα και εξαιρετικά αποτελέσματα ξεπλύματος. Μέσω της στοχευμένης διανομής νερού, της βελτιστοποιημένης τεχνολογίας φίλτρων, της ταχύτερης θέρμανσης και μεγαλύτερης χωρητικότητας της αντλίας για μεγαλύτερη κυκλοφορία νερού, τα πλυντήρια πιάτων ActiveWater επιτυγχάνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Aqua Stop: 100% προστασία από ζημιές στο νερό, εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής συσκευών χάρη στο AquaStop. Το σύστημα AquaStop αποτελείται από έναν ειδικό σωλήνα εισόδου διπλού τοιχώματος, μια βαλβίδα ασφαλείας και μια λεκάνη δαπέδου με πλωτηροδιακόπτη και προσφέρει 100% προστασία από ζημιά στο νερό – αυτό εγγυάται η Bosch για μεγάλη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Load Sensor: Χάρη στον αισθητήρα φόρτωσης, μπορείτε να εξοικονομήσετε νερό και ηλεκτρικό ρεύμα με λιγότερα πιατικά. Η ανίχνευση φορτίου εκτελείται από έναν αισθητήρα ταχύτητας, ο οποίος ανιχνεύει τη στάθμη του νερού. Εάν υπάρχουν πολλά πιάτα στο μηχάνημα, χρειάζεται περισσότερο νερό για να βρέξετε τα πιάτα και η στάθμη του νερού πέφτει. Σε αυτή την περίπτωση, παρέχεται επιπλέον νερό. Εάν υπάρχουν λιγότερα πιάτα στο δοχείο πλυσίματος, απαιτείται λιγότερη ποσότητα νερού για ξέπλυμα. Έτσι, ο αισθητήρας φόρτωσης εγγυάται πάντα τη βέλτιστη κατανάλωση νερού ακόμη και με το μισό πλυντήριο πιάτων ή λιγότερα πιάτα. Αυτό εξοικονομεί νερό και ηλεκτρικό ρεύμα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : (H x W x D): 81.5 cm x 59.8 cm x 55.0 cm

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ